Новини

<< Всички новини

[08.12.2021]

ОБЯВЛЕНИЕ

 УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ И ПРИЯТЕЛИ НА ОБЩИНА ГЪРМЕН,

      За поредна година община Гърмен организира инициативата за подпомагане на децата сираци от община Гърмен „Да подадем ръка” – 2021 година. И тази година тя ще се проведе под надслов        „По-щастливи празници за децата сираци“, въпреки обстановката в която се намираме.

 

      Благодарение на вашата подкрепа през миналата година се събраха 30 280 лв., които подпомогнаха 39 - те деца сираци от общината.

 

      Паричната сума, която те получиха, е символичен жест за направеното добро и съпричастност от ваша страна. Безкрайна е радостта и благодарността на децата към това ваше благородно дело.

 

      Най-сърдечно Ви благодаря и от мое име!

 

      Нека и сега всички заедно да направим по-усмихнати, по-щастливи тези деца!

 

      Нека да посрещнат Новата година с надежда, вяра и любов!

 

      Предвид епидeмичната обстановка в която се намираме и спазването на всички противоепидемични мерки дадени от Министъра на здравеопазването няма да се проведат мероприятията – Благотворителен коктейл и концерт, ще разчитаме само на дарените средства по Банкова сметкаIBAN - BG62STSA93003390012010 и поставените кутии на определени места.

 

      Както и преди, така и сега, апелирам към Вас за активно участие и помощ, за да можем и тази година да зарадваме тези „наши деца“, и със събраните средства да помогнем да сбъднат част от мечтите си.

 

 

 

 

 

 

 

ФЕИМ ИСА

 

Кмет на община Гърмен

 

 

 

 

 

<< Всички новини | << АРХИВ