Новини

<< Всички новини

[07.12.2022]

ОБРЪЩЕНИЕ

 

 ИНИЦИАТИВА ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ДЕЦАТА СИРАЦИ ОТ ОБЩИНА ГЪРМЕН  

                                      „ДА ПОДАДЕМ РЪКА” – 2022 година 

 

       УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ И ПРИЯТЕЛИ НА ОБЩИНА ГЪРМЕН,

 

      С удоволствие Ви уведомяваме, че общинска администрация с. Гърмен, съвместно с Ваша помощ, продължаваме да организираме и провеждаме благотворителната инициатива „Да подадем ръка“ за подпомагане на децата сираци от 0 до 18 години от общината.

      Вашето милосърдие и отзивчивост, вашата съпричастност, вашата щедрост, ще накарат толкова много лица да се усмихнат и тази година.

      Нека помогнем на тези деца да сбъднат част от мечтите си, да повярват в живота, а също и в хората, и отново да видят света по красив!

      Нека, в навечерието и на тази Коледа и Нова година, да отворим широко сърцата си и с общи усилия, да направим празниците им по-усмихнати, по щастливи!

     Обръщам се към Вас да бъдем съпричастни и тази година към тези децата, да им подадем ръка, да им дарим усмивка, когато се нуждаят от опора.

      Вие показахте през годините какво означава съпричастност, милосърдие, доброта, да уважаваш и обичаш, и да подариш надежда, когато най-много имаш нужда от нея.

      Предварително Ви Благодаря за активното Ви участие!

     За дарение на парични средства е открита сметка в Банка ДСК - IBAN–BG62STSA93003390012010и поставени кутии по населени места.

 

 

 

ФЕИМ ИСА

Кмет на община Гърмен

 

 

 

<< Всички новини | << АРХИВ